Training familieopstellingen

Voor wie is een training familieopstelling geschikt?

Terugkerende conflicten, faalangst, perfectionisme, het lastig kunnen uiten van emoties of onrust: het zijn allemaal voorbeelden van problemen die ontstaan door bepaalde patronen. Tijdens een training familieopstellingen helpen we jou om jouw rol binnen een systeem te ontdekken. Het systeem staat in dit geval niet alleen voor de familie, maar ook voor bijvoorbeeld je gezin, vriendengroep of collega’s. We kijken naar jouw gedrag, jouw patronen en de gevolgen. Aan de hand van deze reflectie, kunnen we patronen doorbreken en gedragsveranderingen doorvoeren. Het resultaat? Dat is het hervinden van de balans in de groep én in jouw leven.

Een training familieopstelling is geschikt voor iedereen die problemen ervaart binnen een systeem of voor mensen die een frisse kijk op zaken willen. Zo kan een dramatisch liefdesleven soms een direct gevolg zijn van het gezin waarin je bent opgegroeid. En het gevoel om altijd buiten de boot te vallen in een groep? Dat komt wellicht door de positie die jij – zonder je er bewust van te zijn- aanneemt. De training helpt jou bewust te maken van een aantal belangrijke zaken, patronen en je gedrag. De training wordt hierdoor als zeer effectief ervaren. Het effect kan lang doorwerken en kan in veel verschillende situaties als houvast dienen.

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Training familieopstellingen Dordrecht bij Pieter Gilhuis

  Heb je interesse in een training familieopstellingen Dordrecht? Maak dan kennis met Pieter Gilhuis. Pieter is een ervaren, gemotiveerde en enthousiaste trainer en coach. Op een toegankelijke en prettige manier helpt Pieter jou om diverse problemen (zowel op privé als zakelijk gebied) aan te pakken. Als ervaringsdeskundige weet Pieter vaak feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Pieter werkt zowel op zijn locatie in Dordrecht als tijdens wandelingen in de vrije natuur. Neem voor meer informatie een kijkje op de website of contacteer Pieter direct via de e-mail, telefoon of het online contactformulier.

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct