Pieter

quote
Heb geduld met jezelf. Niets in de natuur bloeit het hele jaar.

Ik heet Pieter.

Net als jij, net als wij allemaal, ben ik vooral heel gewoon.

Daarmee bedoel ik dat ook ik mijn lessen heb gehad én nog altijd krijg.

Ik heb er zelf lang over gedaan om mijn plek te vinden. Door middel van diverse opleidingen, opstellingen, vallen en opstaan, de stilte en de natuur werd alles steeds meer helder. En, soms ook niet.

Met het vinden van mijn plek heb ik ook mijn dromen vorm kunnen geven:

Systemisch werken heeft me zo geraakt dat het mijn passie werd dit een ieder te kunnen laten ervaren. En dat is het nog steeds..

Ik rondde dan ook o.a. de opleidingen familieopstellingen en organisatieopstellingen af. Daarnaast heb ik regelmatig intervisie en supervisie om de zaag scherp te houden.

Met Pieter Gilhuis training en coaching draag ik bij aan het vergroten van het bewustzijn van mensen zodat liefde meer kan stromen.

Naast mijn eigen werkzaamheden ben ik verbonden aan Els van Steijn Training & Coaching en verzorg ik, ook onder de vlag van Els van Steijn, coachtrajecten.

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.