Coaching

quote
Er is zo veel meer beschikbaar voor je dan je voor mogelijk houdt.

Hoe gaat het met je?
Ongetwijfeld de meest gestelde vraag.

Goed.
Verreweg het meest gegeven antwoord.

Benoemen hoe het écht met je gaat kan ingewikkeld zijn. Zeker als je zelf (nog) niet heel scherp hebt wat er in je leeft.

Wat er ook speelt, wat je ook voelt, de realiteit is dat het gezien wil worden. Volmondig Ja! durven zeggen tegen die realiteit maakt de weg weer vrij.

Loop je vast, vol of over?
Je bent welkom.

Kijk het aan. Van binnen naar buiten bewegen.
Letterlijk.

Herkenbaar?

Ik voel me onrustig en het lukt niet om mijn drukke hoofd stil te krijgen. Ik word gek van al die gedachten in mijn hoofd. Ik verlang naar meer rust.
Het lukt me niet om een gezonde en fijne relatie te vinden of te houden. Elke (liefdes) relatie verloopt moeizaam en ik wil dit zo graag anders.
Ik ervaar mijn leven meer als overleven dan als leven. Ik ervaar het leven als zwaar. Ik verlang naar meer ruimte en een lichter leven.
Ik kan mijn grenzen lastig of niet aangeven. Ik zorg voor alles en iedereen. Eerst anderen en dan ik. Pfff, dit kost me te veel tijd en energie en ik wil dit anders alleen weet ik niet hoe.
Ik ervaar een onverklaarbare leegte, angst of neerslachtigheid. Al mijn hele leven ervaar ik een leegte of een angst die ik niet kan verklaren. Alsof ik op de rem sta in het leven. Het niet te goed mag gaan ofzo. Ik wil dit anders.
Ik wil dat mijn kinderen niet hetzelfde gedoe krijgen als ik. Ik wil graag dat het goed gaat met mijn kinderen en dat ze niet dezelfde belemmerende patronen overnemen die ik goed ken.
Ik voel me eenzaam en ik vind het moeilijk om verbinding met anderen te maken. ‘Ik doe het wel alleen’. Dit patroon ken je goed. Je verlangt alleen zo naar verbinding met anderen alleen hoe dan?
Het coachingstraject bij Pieter is een aanrader als je echt persoonlijk wilt groeien en benieuwd bent naar de diepere lagen van jezelf.

Vragen staat vrij

Hoe gaat coaching in z’n werk?

Tijdens een intakegesprek maken we kennis, onderzoeken we je coachvraag en verkennen we de mogelijkheden. Het aantal gesprekken bepalen we in overleg.

Wanneer is coaching geschikt?

Als je merkt dat je hardnekkige patronen zelf niet opgelost krijgt en je hiermee aan de slag wilt. Dit kan zich b.v. uiten doordat je al langer niet lekker in je vel zit, of (structureel) vastloopt in bepaalde onderdelen van je leven.

Kun je een opstelling doen in een coachgesprek?

Zeker. Als blijkt dat een opstelling passend is dan doen we dat. En dat is zeer vaak het geval. Dat gebeurt in dat geval dus 1 op 1.

Praktische informatie

  • Er is aandacht voor de volgende gebieden: mentaal / emotioneel / fysiek / spiritueel.
  • Coaching kan ook in de natuur plaatsvinden door middel van wandelcoaching;
  • Opstellingen worden gedaan met poppetjes, vloerankers of in ‘de mind’;
  • Gesprekken duren ongeveer 1,5 uur.
De meditaties vond ik erg prettig omdat het helpt om uit je hoofd te komen en contact te maken met jezelf.