Systemisch werken familieopstellingen

Systemisch werken familieopstelling voor privé en zakelijke kwesties

Systemisch werken familieopstellingen is een manier om te kijken naar jouw rol binnen een systeem. Met een systeem wordt niet alleen de familie bedoeld maar ook het gezin, vriendengroep, vereniging of collega’s. Door jouw rol en plek in het systeem te reflecteren, kunnen we patronen doorbreken en gedragsveranderingen toepassen. Het doel? Dat is om de balans terug te vinden. Dit is ideaal voor mensen die terugkerende conflicten ervaren of tegen andere problemen aan lopen. Zo is de training ook geschikt voor mensen met relatieproblemen, mensen die een leegte ervaren of moeite hebben met het uiten van emoties.

De sessies systemisch werken familieopstelling zijn zowel voor privé als zakelijke kwesties vaak nuttig. Zo leer je jouw rol in een systeem te ontdekken en hierop te anticiperen. De sessies worden als leerzaam en effectief ervaren, zowel op de korte als de lange termijn. Werken en leven in systemen is namelijk onvermijdelijk in de huidige maatschappij. Niet alleen je gezin zal bijvoorbeeld baat hebben bij je opgedane kennis, ook op het werk, tijdens de studie of bij de vereniging zal je profijt hebben van je nieuwe inzichten. Investeer dus in jezelf en de toekomst door deze uitdagende en inspirerende sessies te volgen bij Pieter Gilhuis.

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Sessies systemisch werken familieopstelling Dordrecht bij Pieter Gilhuis

  Pieter Gilhuis is een trainer en coach die sessies systemisch werken familieopstelling Dordrecht organiseert. Als ervaringsdeskundige weet hij vaak op een plezierige en effectieve wijze mensen te helpen bij diverse vraagstukken en gedragsveranderingen. Zowel vanuit zijn eigen locatie als in de vrije natuur organiseert Pieter inspirerende sessies en workshops. Wil je meer informatie over Pieter, zijn sessies en zijn werkwijze? Neem dan een kijkje op de website. Uiteraard kun je voor meer informatie Pieter ook contacteren. Via het online contactformulier, de telefoon of de e-mail zal hij je zo snel mogelijk te woord staan. Graag tot ziens!

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct