Life coach Zwijndrecht

Persoonlijke groei dankzij life coaching Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een life coach Zwijndrecht die naar je luistert, actief mee denkt en oplossingsgericht aan de slag gaat? Maak dan kennis met Pieter Gilhuis. Pieter is een trainer, coach en bovenal ervaringsdeskundige. Als geen ander weet hij hoe het is om je plek te moeten vinden in de maatschappij. Pieter heeft dit zelf gedaan door middel van opleidingen te volgen en levenservaring op te doen. Tegenwoordig deelt hij zijn kennis graag door middel van trainingen, workshops en life coaching sessies op zijn eigen locatie én in de vrije natuur. Een wandeling kan namelijk wel eens tot verrassende inzichten leiden!

Tijdens de life coaching Zwijndrecht komen diverse onderwerpen aan bod. Want tegen welke vraagstukken loop jij aan op privé of zakelijk gebied? Welke patronen moet jij doorbreken om de balans te vinden en gelukkig te worden? En welke gedragsveranderingen kunnen jou hierbij helpen? Pieter daagt je uit, reikt je verschillende handvatten aan en helpt je met verschillende oefeningen en strategieën. Het doel is om je nieuwe inzichten te geven en je bewust te maken. Dit alles leidt tot persoonlijke groei. Daarnaast helpt Pieter om blokkades – die jouw geluk en groei in de weg staan – te verwijderen.

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Neem contact op met de lifecoach Zwijndrecht

  Wil je graag een afspraak maken met Pieter Gilhuis, de lifecoach Zwijndrecht? Bereik hem dan direct via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je rustig rondkijken op de website of contact opnemen met Pieter. Online lees je onder andere meer over de sessies en trainingen die Pieter organiseert, zijn achtergrond en zijn missie. Naast lifecoaching is Pieter bijvoorbeeld ook trainer in familieopstellingen. Wacht dus niet langer en geef jouw leven een duwtje in de goede richting met de hulp van een lifecoach!

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct