Life coach Hendrik Ido Ambacht

Wat kun je van life coaching Hendrik Ido Ambacht verwachten?

Pieter Gilhuis is een life coach Hendrik Ido Ambacht die jou graag helpt bij persoonlijke en zakelijke knelpunten. Wil je inzicht krijgen in jouw gedrag? Wil je patronen doorbreken die jouw persoonlijke groei en geluk in de weg staan? Of heb je behoefte aan een frisse kijk op jouw vraagstukken? Dan is Pieter de uitgelezen persoon om jou te coachen. Pieter heeft zelf meerdere coachings opleidingen gevolgd en is bovendien een ervaringsdeskundige in het vinden van persoonlijk geluk. Vanuit zijn eigen zoektocht, weet hij tegen welke punten je aanloopt en op welke manier jij vooruit kunt.

Tijdens de sessies life coaching Hendrik Ido Ambacht komen verschillende onderwerpen aan bod. Met de hulp van oefeningen en het bespreken van strategieën, zal Pieter jou helpen. Hoewel Pieter actief met je mee denkt, zijn de sessies vooral gericht op bewustwording en het krijgen van nieuwe inzichten. Aan de hand van deze twee punten kun jij verder groeien en je problemen aanpakken. De sessies vinden plaats bij Pieter op locatie in Dordrecht, op jouw locatie of tijdens een wandeling in de natuur. De natuur werkt namelijk ontspannend, inspirerend en is de ideale plek om je leven te overdenken.

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Meer informatie over de life coaching sessies Hendrik Ido Ambacht?

  Wil je meer informatie over de life coaching sessies in Hendrik Ido Ambacht? Maak dan een kopje thee klaar en neem de tijd om de informatie op de website door te lezen. Online lees je bijvoorbeeld meer over Pieter, de overige trainingen en workshops die hij organiseert en zijn missie. Tevens kun je op de website een contactformulier invullen. Hierna zal Pieter zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te plannen. Tot slot kun je voor vragen of meer informatie natuurlijk ook even bellen of e-mailen met Pieter.

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct