Life coach Barendrecht

Life coaching Barendrecht bij Pieter Gilhuis

Een life coach Barendrecht helpt jou bij verschillende vraagstukken. Misschien weet je even niet meer wat je met je leven wilt, twijfel je over een carrièreswitch of baal je van een stukgelopen relatie. Een life coach is een expert die met je mee denkt en je de handvatten aanreikt naar een gelukkiger leven. Dit doet de life coach onder andere door jou bewust te maken van je eigen gedrag. Door inzicht te krijgen in de patronen in jouw leven, zul je in staat zijn om een switch te maken. Het resultaat? Dat is het behalen van jouw doelen, het verwezenlijken van jouw dromen én een rooskleurige toekomst.

Pieter Gilhuis is een trainer en coach die sessies life coaching Barendrecht en omgeving organiseert. Dit doet Pieter vanuit zijn eigen locatie in Dordrecht, maar ook bij jou op locatie of tijdens een wandeling in de natuur. Tijdens de sessies wordt er naar je geluisterd en zal Pieter (soms met humor, soms door je te confronteren) jou nieuwe inzichten geven en actief met je mee denken. Vervolgens gaan we aan de slag met diverse oefeningen en strategieën. Het doel hiervan is om blokkades op te heffen, patronen door te breken en te werken aan persoonlijke groei!

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Maak een afspraak met Pieter Gilhuis

  De beste manier om meer te weten over de life coaching sessies is door contact op te nemen met Pieter Gilhuis. Wacht daarom niet langer en bel of e-mail hem of benader hem via het online contactformulier. Pieter zal zijn best doen om zo snel mogelijk te antwoorden en een afspraak te plannen. Wil je eerst meer weten over Pieter, zijn achtergrond en de trainingen en sessies die hij organiseert? Neem dan de tijd om even rond te kijken op de website. Hier vind je veel praktische informatie die jou een goed inzicht geeft in de werkwijze van Pieter.

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct