Leefstijlcoach Dordrecht

Leefstijl coaching Dordrecht bij Pieter Gilhuis

Iedereen komt wel eens op een kruispunt in zijn of haar leven terecht. Een moment waarop je beslissingen moet nemen, jezelf wilt uitdagen of even niet meer zo goed weet wat je nu eigenlijk wilt. Zowel op zakelijk als privé gebied kan je tegen problemen aanlopen of vragen hebben. Een leefstijlcoach Dordrecht kan jou helpen bij deze vraagstukken. Een leefstijlcoach kijkt graag met je mee, helpt jou te reflecteren, inzichten te krijgen én actie te ondernemen. Alles met als doel om jouw leven een positief duwtje in de juiste richting te geven.

Pieter Gilhuis is een gepassioneerde coach en trainer op het vlak van mens en organisatie. Op een prettige en toegankelijke manier (én met een vleugje humor) weet hij patronen bloot te leggen en jou bewust te maken op verschillende gebieden. Tijdens de leefstijl coaching Dordrecht sessies wordt er veel gepraat, strategieën geoefend en ga je aan de slag met gedragsalternatieven. Tijdens het traject wordt er gekeken naar jouw verleden, maar ook naar de toekomst. Zo leer je met de hulp van Pieter jouw dromen en doelen te behalen en jezelf optimaal te ontwikkelen. Zo worden slechte patronen doorbroken en blokkades opgeheven!

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Interesse in leefstijl coaching Dordrecht?

  Heb je interesse in leefstijl coaching Dordrecht? Neem dan direct contact op met Pieter. Via de telefoon, e-mail of het online contactformulier kun je Pieter bereiken. Hij zal je zo snel mogelijk te woord staan, meer vertellen over zijn werkwijze en een afspraak plannen. Uiteraard vind je ook op de website meer informatie over Pieter en de sessies die hij aanbiedt. Zo kun je bij Pieter ook terecht voor workshops en (familie)opstellingen. Wacht dus niet langer en geef jouw leven een positieve impuls met de hulp van de coaching sessies van Pieter Gilhuis.

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct