Familie opstelling Rotterdam

Familie opstelling Rotterdam bij Pieter Gilhuis

Faalangst, moeite met het uiten van je gevoelens en het ervaren van een leeg gevoel: diverse (mentale) problemen zijn terug te leiden naar de familie waar je uit komt. Zo heeft je familie een grote invloed op bepaalde patronen. Daarnaast bepalen de onderlinge verhoudingen en dynamiek hoe jij in het leven staat. Wil jij inzicht krijgen in deze dynamiek? Bepaalde patronen doorbreken en problemen bij de basis aanpakken? Plan dan een familie opstelling Rotterdam in bij Pieter Gilhuis. De sessies bij Pieter staan garant voor nieuwe inzichten, een steun in de rug en een duwtje in de richting van een gelukkiger leven.

Opstelling familie Rotterdam: aan de slag met je vraagstukken en doeleinden​

Een opstelling familie Rotterdam is laagdrempelig en interessant voor een breed publiek. Zonder al te veel woorden en “zweverig” gedoe kun jij aan de slag met jouw vraagstukken en doeleinden. Deze doeleinden kunnen zeer divers zijn, maar draaien over het algemeen om het vinden van een betere balans. Door jouw leven en mentale gezondheid in balans te brengen zul je je gelukkiger en energieker voelen. De handvaten die je tijdens de sessies krijgt zullen bovendien niet alleen binnen je familie en gezin bruikbaar zijn, maar ook handig zijn op het werk en binnen andere groepen.

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Meer informatie over de familie opstelling?​

  Wil je meer informatie over de familie opstelling? Lees dan verder op de website. Hier ontdek je wat je kunt verwachten van de familie opstelling en kun je direct meer lezen over Pieter Gilhuis. Zo staat Pieter bekend als een sensitieve coach die zowel theorie als praktijk kennis en ervaring heeft met diverse thema’s. Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken voor een familie opstelling of andere workshop of coaching sessie? Neem dan contact op met Pieter via de e-mail, telefoon of het contactformulier.

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct