Familie opstelling Papendrecht

Word bewust dankzij een familie opstelling Papendrecht

Ben je benieuwd welke invloed jouw familie heeft op de manier waarop jij in het leven staat? Maak dan een afspraak voor een familie opstelling Papendrecht. Naast dat de invloed van je familie een stuk groter is dan jij misschien verwacht, leidt deze sessie tot nieuwe inzichten. Dankzij de inzichten wordt jij je bewust van je plek binnen een systeem en bepaalde patronen. Door hier bewust van te worden, kun je er actief mee aan de slag. Je zult merken dat deze inzichten uiterst bruikbaar zijn, zowel voor de verhoudingen binnen jouw familie als binnen andere systemen zoals op het werk.

Opstelling familie Papendrecht: voor wie is het geschikt?​

Een opstelling familie Papendrecht is interessant, leerzaam en geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar de invloed van zijn of haar familie op zijn gemoedstoestand. Wellicht ervaar je depressieve gevoelens, voel je je leeg of heb je andere (mentale) problemen waarvan je vermoedt dat de oorzaak binnen je familie kan liggen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere faalangst, perfectionisme en het lastig vinden om gevoelens te uiten. Ook als je geen directe problemen ervaart maar wel wilt leren om patronen te doorbreken en gelukkiger in het leven te staan, kan de familie opstelling een goede optie zijn.

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Familie opstelling bij Pieter Gilhuis​

  Pieter Gilhuis is een ervaren, professionele en sensitieve coach die familie opstellingen organiseert in zijn praktijk in Dordrecht. Pieter denkt graag met je mee en geeft je duidelijke handvaten waar je direct mee aan de slag kan. Na een familie opstelling zul je direct nieuwe inzichten hebben verkregen waar je verder op kunt bouwen. Wil je een afspraak maken met Pieter of heb je misschien nog een vraag? Neem dan contact op met Pieter. Je bereikt de praktijk via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Graag tot ziens.

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct