Familie opstelling Gorinchem

Doorbreek patronen met een familie opstelling Gorinchem

Zit jij vast in bepaalde patronen die je graag wilt doorbreken? Of ervaar jij mentale problemen die je direct wilt aanpakken? Plan dan een familie opstelling Gorinchem bij Pieter Gilhuis. Een familie opstelling is een interessante en praktijkgerichte manier om inzicht te krijgen in jouw patronen en om jouw plek binnen een systeem te ontdekken. Door hier bewust van te worden kun je niet alleen effectief aan de slag met problemen, ook het feit dat je bewust bent geeft je vaak een steun in de rug en een duw in de juiste richting.

 

Opstelling familie Gorinchem voor een gelukkiger en energieker leven​

Een opstelling familie Gorinchem leidt tot een gelukkiger en energieker leven. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Dat is doordat je familie veel meer invloed heeft op je huidige gemoedstoestand dan je misschien zou vermoeden. Je wordt namelijk dagelijks beïnvloed door bepaalde denkbeelden, patronen en herinneringen. Daarnaast is niet alleen je familie een systeem, ook op je werk kom je in een bepaald systeem terecht. Als je hier problemen ervaart (zoals faalangst) kunnen deze goed te herleiden zijn naar je familie en verleden. Een familie opstelling is dan ook een investering in jouw toekomst.​

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Contacteer Pieter voor een afspraak​

  Wil jij aan de slag met jouw (mentale) problemen? Of ben je simpelweg nieuwsgierig naar jouw rol binnen het systeem en de invloed die jouw familie heeft op jou en je leven? Maak dan direct een afspraak met Pieter voor een familie opstelling. Pieter werkt vanuit zijn praktijk in Dordrecht en is goed bereikbaar via de telefoon, e-mail en het contactformulier. Online kun je tevens meer lezen over de ervaring van Pieter en de overige sessies die hij organiseert. Zo kun je bij Pieter tevens terecht voor workshops over bijvoorbeeld systematisch werken, leiderschap en anders communiceren.

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct