Familie opstelling Dordrecht

Familie opstelling Dordrecht

In een familie heeft iedereen zo zijn eigen plek. Daarnaast is een ieder verbonden met de ander, onlosmakelijk. In een workshop familieopstellingen wordt er gekeken naar ieders plek. Waar staat iedereen? Hoe is het om op je eigen plek te staan? Wat betekent het als dat niet het geval is? Het mooie is dat er dan een bepaalde bewustwording optreedt.

 

 

Familieopstelling bij Pieter Gilhuis

De workshop familieopstelling heeft gevolgen voor het leven van elke dag. Als uw plek in dit systeem duidelijk is, dan heeft dit ook positieve effecten op het leven van alledag. Als u goed op uw plek staat in het systeem, dan beweegt u zich ook makkelijker in andere situaties. Zijn er namelijk negatieve patronen binnen het familiesysteem, dan manifesteren deze zich ook op andere gebieden in het leven. Deze familieopstelling vindt plaats zonder de aanwezigheid van de rest van de familie. Zij hoeven niet in dit proces van u betrokken te worden. Uiteraard mag dit wel. Maar het inschrijven is helemaal individueel.

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Voordelen van training in familie opstelling bij Pieter Gilhuis

  De training familieopstelling heeft gevolgen voor het leven van elke dag. Als uw plek in dit systeem duidelijk is, dan heeft dit ook positieve effecten op het leven van alledag. Als u goed op uw plek zit in dit systeem, dan beweegt u zich ook makkelijker in andere situaties. Zijn er namelijk negatieve patronen binnen het familiesysteem, dan manifesteren deze zich ook op andere momenten en in andere settingen. Deze familieopstelling vindt plaats zonder de aanwezigheid van de rest van de familie. Zij hoeven niet in dit proces van u betrokken te worden. Uiteraard mag dit wel. Maar het inschrijven is helemaal individueel.

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct