Familie opstelling Breda

Familie opstelling Breda: inzicht in verhoudingen en patronen

Je bent veel meer verbonden met je familie dan je misschien zou denken. Zo heeft je familie grote invloed op jouw patronen en dynamieken. Daarnaast bepaalt de familie waar je uit komt voor een groot deel hoe het met jou gaat. Problemen zoals faalangst, perfectionisme, moeite hebben met het uiten van je gevoelens en het ervaren van leegte zijn voorbeelden van problemen die soms rechtstreeks verbonden zijn aan je familie. Tijdens een familie opstelling Breda nemen we jouw plek in het systeem onder de loep. Onderlinge verhoudingen en patronen worden hierdoor duidelijk en geven je nieuwe inzichten

 

Opstelling familie Breda bij Pieter Gilhuis​

Pieter Gilhuis is een ervaren en sensitieve trainer en coach die een opstelling familie Breda voor jou kan organiseren. Zonder al te veel woorden weet Pieter precies zijn vinger op de zere plek te leggen. De oorzaak van jouw problemen wordt vaak al snel zichtbaar. Naast dat je hierdoor effectief aan de slag kunt met bepaalde zaken, is de bewustwording al een enorme stap die jou vooruit kan helpen. Het effect van de familie opstelling is dan ook dat je je bewust wordt, je gedrag kan aanpassen en patronen kan doorbreken. Je zult hierdoor een betere balans vinden, meer rust ervaren en tegelijkertijd meer energie en levenslust krijgen.

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Meer informatie over de familie opstelling?​

  Op de website kun je meer lezen over de familie opstelling en de overige trainingen die Pieter Gilhuis aanbiedt. Zo geeft Pieter tevens interessante workshops over communiceren, leiderschap en systemisch werken. Deze workshops zijn een aanrader als je je skills op de werkvloer wilt verbeteren. Mocht je vragen hebben of direct een afspraak willen maken voor een familie opstelling of workshop, neem dan contact op met Pieter. Je bereikt Pieter via de e-mail, telefoon of het contactformulier op de contactpagina. Pieter staat je graag te woord en kan direct een afspraak maken om samen aan de slag te gaan.

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct