Op zoek naar een ervaren coach voor familie opstelling Barendrecht?

Ben je op zoek naar een ervaren coach voor een familie opstelling Barendrecht? Maak dan kennis met Pieter Gilhuis. Pieter heeft de kennis en ervaring in huis om jou nieuwe inzichten te bieden over de rol die jouw familie speelt in jouw leven. Zonder al te veel woorden en poespas helpt Pieter jou om te ontdekken welke invloed jouw familie heeft gehad en nog steeds heeft op de manier waarop jij in het leven staat. Zo zijn diverse patronen, denkbeelden en mentale problemen terug te leiden naar je familie. Door hier bewust van te worden, kun je direct stappen ondernemen om hier mee aan de slag te gaan.

 

Word bewuster dankzij een familie opstelling Barendrecht

Een opstelling familie Barendrecht is een interessante training voor iedereen die bewuster wilt worden en gelukkiger wilt leven. Met name bij problemen zoals perfectionisme, faalangst, het lastig vinden om gevoelens te uiten en een somber gevoel kan de training zeer effectief zijn. Zo zul je patronen leren te herkennen en te doorbreken en ontdekken wat jouw plek binnen een systeem is. Het uiteindelijke doel is om de balans te herstellen. Deze balans zul je direct terug merken binnen de verhouding in je gezin en familie, maar ook bijvoorbeeld in je vriendengroep en op het werk.

 

Pieter heeft kennis van zaken, straalt een enorme rust uit en geeft daarmee het gevoel dat je veilig bent. Hierdoor heb ik denk ik verder durven voelen dan normaal. Ook waren de sessies steeds anders van inhoud en manier van werken, wat heel verfrissend was.

Tot slot

Wat je vraag ook is, koffie of thee is het eerste antwoord. De rest volgt dan vanzelf.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Pieter Gilhuis Trainer | Coach

  Maak een afspraak voor een familie opstelling

  Ben je enthousiast geworden? Maak dan direct een afspraak voor een familie opstelling. Je bereikt Pieter via de telefoon, e-mail of het contactformulier. De praktijk van Pieter is gevestigd in Dordrecht. Mocht je eerst meer willen weten over Pieter en zijn sessies, neem dan de tijd om rond te kijken op de website. Hier lees je meer over de kennis, ervaring en achtergrond van Pieter en de overige trainingen en workshops die hij organiseert. Uiteraard kun je ook contact met Pieter opnemen als je een vraag hebt of jouw persoonlijke situatie graag aan hem wilt voorleggen.

  Bezoekadres

  Pieter Gilhuis Training
  Wijnstraat 161A
  3311 BV Dordrecht

  Direct